Help uw studenten voorbereiden op hun toekomst

De ‘Moving Forward’-campagne bestaat uit drie pijlers: een brede promotie- en communicatiecampagne, een groot belevingsevenement op 26 februari 2025, en de oprichting van een lerend netwerk in samenwerking met het bedrijfsleven. Het doel is om studenten te helpen bij hun oriëntatie en hen extra tools te geven om weloverwogen keuzes te maken voor hun toekomst, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Hoe kan je bijdragen?
Jouw rol als docent of onderwijsprofessional is cruciaal voor het succes van deze campagne. Hier zijn drie manieren waarop je kan bijdragen:

  1. Lever input voor de campagne
    Om ervoor te zorgen dat de campagne en het evenement relevant blijven voor elke opleiding, nodigen we jou uit om input te leveren. Wat hebben jouw studenten nodig om succesvol de overgang te maken van studie naar werk? Welke onderwerpen moeten zeker aan bod komen? Jouw feedback is essentieel om de campagne af te stemmen op de behoeften van al onze studenten.
  2. Maak studenten lesvrij op 26 februari 2025
    Het belevingsevenement op 26 februari 2025 is een unieke kans voor jouw studenten om kennis te maken met het bedrijfsleven, workshops te volgen, en persoonlijk advies te krijgen. We vragen je om jouw studenten op deze dag lesvrij te geven, zodat ze optimaal kunnen profiteren van dit evenement. Een opdracht gelinkt aan het event, is uiteraard ook interessant.
  3. Promoot de campagne actief
    Help ons de campagne onder de aandacht te brengen bij jouw studenten. Deel informatie tijdens jouw lessen, wijs hen (vanaf 1 november) op onze website movingforward.be, en moedig hen aan om deel te nemen aan de webinars en het evenement.

Webinar voor Onderwijsprofessionals
Om je te ondersteunen in jouw rol binnen deze campagne, organiseren we op 7 oktober 2024 om 10.00 uur een eerste webinar speciaal voor onderwijsprofessionals. Tijdens dit webinar zullen we uitgebreid de ruimte bieden voor jullie input, zodat we samen kunnen zorgen dat de campagne perfect aansluit bij de behoeften van alle opleidingen.
Inschrijven kan hier.

Meer weten over Moving Forward? Klik hier.

Samen kunnen we onze studenten de beste start geven in hun toekomstige carrière.
Bedankt voor jouw betrokkenheid en inzet!