Waarom als bedrijf deelnemen aan onze ‘Moving Forward’-campagne?

In 2025 zullen meer dan 11.000 studenten in Antwerpen afstuderen aan onze partnerinstellingen, waaronder de Universiteit Antwerpen, Karel de Grote Hogeschool, AP Hogeschool en de Antwerp Maritime Academy (HZS). Deze studenten staan aan het begin van hun professionele carrière en zijn klaar om hun vaardigheden en kennis in te zetten in het bedrijfsleven. De ‘Moving Forward’-campagne biedt bedrijven een unieke kans om deze groep jonge professionals te ontmoeten en aan zich te binden.

Wat houdt de ‘Moving Forward’-campagne in?
De campagne is een gezamenlijk initiatief van de  Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen en hun vier partnerinstellingen voor hoger onderwijs in Antwerpen en bestaat uit volgende drie pijlers:

  1. Een gerichte promotie- en communicatiecampagne: We bereiken grote groepen studenten via gerichte communicatie, afgestemd op specifieke opleidingen en campussen. Dit stelt ons in staat om effectief in contact te komen met de studenten die voor uw bedrijf het meest relevant zijn.
  2. Een groot belevingsevenement op 26 februari 2025: In Antwerp Expo organiseren we een evenement dat veel meer is dan een traditionele jobbeurs. Bedrijven kunnen zich presenteren in sector-specifieke zones zoals Healthcare, Industry, en Entrepreneurship. Het evenement biedt ook workshops, speeddates, en coaching sessies, waardoor u direct in contact komt met toekomstige werknemers.
  3. Een lerend netwerk en community: Door deel te nemen, wordt uw bedrijf onderdeel van een netwerk waarin samenwerking tussen het hoger onderwijs en het bedrijfsleven centraal staat. Dit helpt u om beter inzicht te krijgen in de vaardigheden en verwachtingen van de nieuwe generatie professionals.

Deelnamemogelijkheden voor bedrijven
Bedrijven kunnen kiezen uit verschillende partnershippakketten, elk met unieke voordelen:

  • Basisformule: Deelname aan het evenement op 26 februari, ideaal voor bedrijven die zich willen presenteren aan studenten zonder verdere betrokkenheid.
  • Recruitment Package: Dit pakket omvat een gepersonaliseerde pagina op onze website, logovermelding op thematische posters, deelname aan webinars, en een stand op het evenement. Inclusief toegang tot onze exclusieve summit op 26 februari, waar uw directieleden kunnen netwerken met de top van het onderwijs.
  • Main Partner Package: Dit pakket is gericht op grote bedrijven die naast rekrutering ook hun producten en diensten willen promoten. Dit pakket biedt uitgebreide mogelijkheden, inclusief een dubbele stand en toegang voor meerdere zusterbedrijven.

Waarom deelnemen?
De “Moving Forward”-campagne biedt uw bedrijf de kans om in contact te komen met 11.000 goed opgeleide, ambitieuze studenten. Door deel te nemen, kunt u uw toekomstige medewerkers ontmoeten, uw merk versterken onder de nieuwe generatie professionals, en deelnemen aan een lerend netwerk dat u helpt bij het inspelen op de nieuwste ontwikkelingen in de arbeidsmarkt.

Interesse?